21 Ağustos 2018 Salı

Arihackteam ve Ayyildiz Tim


Bir süredir çözülme sürecine giren ve operasyon yapamayacak hale gelen Ayyildiz Tim iftiralarına bir yenisi daha ekledi ve sonunda yapacağını yaptı;
Basında Mersin 153 olarak geçen, Mersin Belediyesinde görevli eski bir FETO'cu çalışanın şifresinin PKK’lı Arihackteam isimli grup tarafından ele geçirilip 2 milyona yakın kişiye PKK propagandası içeren SMS gönderilmesi üzerine; Arihack grununa ait web sitesi Cyber-Warrior AKINCILAR grubu tarafından hack edilmişti.

Sözde Vatansever Ayyıldız Tim grubu bu başarıyı çekemeyerek "kendi açtıkları siteyi hacklediler" şeklinde büyük bir iftira ortaya attılar.
Oysa Ayyildiz Tim http://arihackteam.tk isimli web sitesini hack etmek için uzun bir zamandır uğraşıyordu, ancak başaramıyordu, Google’dan basit bir arama yaptığımızda Ayyildiz Forumunda bu site ile uğraştıklarına dair üç tane konu görünüyor.
AYT Bu başarıyı gölgeleyeceğim diye FETO ve PKK örgütünün eyleminden yana tavır alması ayrıca ikiyüzlülüklerini çok net ortaya koymaktadır.
Bunları iyi niyetli zannederek bunlara katılan Vatansever gençlere sesleniyoruz; 
Vatanseverlik adı altında gençleri maddi menfaatleri için kullanan, Ayrıca  çeşitli kurumlara nüfuz etme amaçlı olarak hack eylemleri yapan bu grun başındaki bir Şizofrene kullandırmayın.
Bugün adı Kerem Şah Noyan olarak karşınızda, Bu kişi esasen daha önceden defalarca nick değiştirmiş Mehmet İshak Telli diye bildiğiniz Gerçek adı Mehmet İsmail Telli olan bir korkaktır.

Korkak çünkü: Aslında kendi yönetmesine rağmen ben AYT'de sadece bir Yazarım diyerek sıyırma derdindedir. Arka taraftan ise farklı nicklerle, hayali karakterlerle insanları tehtid eden bir zavallıdır. 


Korkak çünkü: Korkusuzmedya diye site açıp korkusundan sahte isimle sözde köşe yazarlığı yapan, aslında tüm derdi para kazanmak olan bir acizdir.


Ama bu ülkenin genç ve yetenekli çocuklarına gücü yeter. Bunlarla menfaati bozulunca bu çocukları ve ailelerini Mit, Jandarma istihbaratçı ayağına yatarak üstü kapalı devlet adınaymış gibi tehtid eden bir vatan hainidir.


Çözülme sürecinde olan bu yapıdan yol yakınken ayrılın, Bu şekilde Vatanınıza daha iyi hizmet etmiş olursunuz.

İlgili Konular ve Ekran görüntüleri aşağıdadır. 
Artık gerçekler çok net ortaya çıkmışken: Bunların safında yer alan, bunlardan taraf olan, destek veren bizim gözümüzde vatan hainidir. 

Not : Bu yazıyı fark ettiklerinde konuları silebilirler, Bu yüzden ekran görüntüleri aşağıdadır.









Evet Siz hayal edersiniz, Cyber-Warrior Yapar!

3 yorum:

  1. Bende oradayım şuan. Gerçek yüzlerini gördüm��

    YanıtlaSil
  2. Aydinlatman icin tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Yalanlarınıza İnanacağımızımı Düşünüyorsunuz ? Cyber - Worior İndex Üstü Atarak Kendini Hacker diye gösteriyor Yiyorsa 1 devlet sitesinin hiçbir açığı olmadan hackleyin index atın ama hiç hacklenmmemiş site olsun görelim AYYILDIZ TIM siteleri açıklar olmadan hackliyor Daha Fazla Cyber - Warior Masalına İnanmayalım

    YanıtlaSil