21 Ekim 2016 Cuma

AYT - Ayyıldız Kimmiş bu Görünmeyen Kahramanlar ?

AYT - Ayyıldız TIM Gerçekleri?
Sözde milliyetçi, aslen ulusalcı, sonradan dönek Erdoğancı, Reis'ci kesilen bir hacker bozuntusu grup var malumunuz.
Ayyıldızlı Bayrağımızın adını kirleten, Şantajcı, Kredi kartı dolandırıcılığından tutuklanmış elemanları ve Bayan köşe yazarlarını gecenin saatlerinde arayarak garip sesler çıkarıp tatmin olan (Bknz. Ayşe Arman 'ın AYT isyanı) hacker demeye utandığımız bir ayak takımından bahsedeceğiz.

* Evet Tek kelimesi dahi yalanlanamayacak çok enteresan şaşıracağınız bir yazı okuyacaksınız.

Akıl alır gibi değil, bu ergen takımına cahil milletimiz öyle bir itibar etmiş ki, insanlar nasıl bu kadar saf oluyor anlamak zor.

Şimdi kimdir bu Görünmeyen Kahramanlar dedikleri kişiler?

Evet Görünmüyorlar, Çünkü öyle birileri yok ! 

Bu 'Görünmeyen Kahramanlar' Mehmet İshak Telli diye ortada dolaşan, aslında o bile yalan gerçek adı Mehmet İsmail Telli olan ve kendine Hacker diyemeyeceği için "Yazarım" diye orada dolaşan gerçekten ruhsal tedaviye ihtiyacı olan şahsın kafasında, hayal dünyasındaki uydurmalarından başka bir şey değil. 

Bunlar klavye başında vatan kurtardığını zanneden, ona buna şantaj yaparak, milletin özelini araştıran, kredi kartı dolandırıcılığından polis baskını yapılmış, şantajdan adamları içerde olan, gece yarısı insanları arayıp sapıklık yapan ergen bozuntularından başkası değil.

Bunlar hacker falan değil, ancak diğer hack gruplarından atılan hackerları hemen ağına düşürerek "Ben Devletim" diye kandıran aciz bir topluluktur.
 
Peki bu Mehmet İshak Telli İnsanları Nasıl Kandırıyor?

- Domain whois bilgilerinde ya da sitelerin iletişim bölümünde şahsi ev adresi olarak MİT'in sokağının adresini veriyor.

- "MİT Yayıncılık" gibi saçma sapan olmayan hayali yayın evi şirket isimleri kullanıyor.

- Sitelerinde MİT'in sloganını olan "Biz büyük Türk milletinin hizmetindeyiz
" ibaresi ile algı oluşturuyor.

- ISBN Numarası olmayan, tamamen korsan "AYT Görünmeyen Kahramanlar" diye uydurma kitaplar alıp millete satıyor ya da sanki çok önemli bir esermiş gibi hediye ediyor.  
- Domain whois bilgilerine bilerek yazdığı ev telefonunu, Mit ya da Genel Kurmay santraline yönlendiriyor, numarayı teyit etmek için arayanlar Genel Kurmay santrali karşılarına çıkınca inanıyor.

- Bazı Bürokrat, Asker ya da çeşitli Kamu Görevlilerinin adını kullanarak 'Çok iyi tanırım, dostumdur, vs.' diyerek kendisine Derin Devlet imajı çizmeye çalışır. Direkt kaynağından teyit etmezseniz inanırsınız. Mehmet Telli bu şekilde bir yalan zinciri kurmuştur. Her tanıştığı kişiye bunun ne mal olduğunu kontrol etmemiş, teyit etmemiş başka kişi/leri referans vererek Hayali bir İmaj ortaya çıkarmıştır.
Bu tuzağa düşen, buna inananlar içinde bazı saf, hatta akılsız polisler ve bazı kamu görevlileri de var.

- Devlet Sitelerini Koruyoruz Yalanları
Anonymous grubu Türkiye'ye DDos atak yaptığı dönemlerde "Anonymous'un ataklarından ülkemizi koruyoruz" gibi çok komik saçma sapan haberler geçtiler. Halk kesimleri bu teknik detayları bilmediği için bu sözlere maalesef itibar ediyor. Resmi kurum sitelerini ataklardan korumak için bunların yapabileceği hiçbir şey yoktur. Çünkü bunlar hiçbir Kurum çalışanı ya da bu sistemleri yöneten kişiler değil. Kaldı ki bunlar defalarca hacklendi kendini korumaktan aciz, hayatlarında Server yönetmemiş, Labina isimli hosting şirketinden sunucu kiralayan adamlar.

- Olmayan Hack Eylemleri 
Gündemde hangi konu varsa, ya da Türkiye hangi ülke ile bir problem yaşıyorsa o günlerde mutlaka Ayyıldız TIM medyaya haber servisi yapar. Şu ülkenin şu şu önemli devlet sitelerini hackledik diye haber geçerler. Basın bu haberleri teyit edemeyeceği için hazırda konu gündemde olduğu için hemen haberi girerler.
Kontrol ettiğinizde sitelerin tamamı çalışıyordur, ve hacklendiğine dair Zone-h kaydı da yoktur. Ya da bir tane önemsiz, veya free bir site hacklemişlerdir, hatta o site o ülkenin bile değildir ama haberde "19 bin Rus sitesi site hackledik" diye geçerler.
Bu tamamen yalan ve uydurma haberler ile kendilerine birçok taraftar ve yandaş edinmişlerdir.

- AYT nin başındaki Mehmet Telli gözüne kestirdiği yetenekli gördüğü kişilere hediye alır, ya da Devlette şu işini yapacağım şeklinde çeşitli vaatlerde bulunur. 
En son Ebu Duhan lakaplı Hacker'ı kafalamak için Laptop alıp hediye etti. Şantaj işi patlayınca Her zamanki gibi bu elemanın bizimle alakası yok diye duyuru yapmaya başladı.
Daha öncede The_Bekir nickli Bekir Kaya için aynı şeyi yapmıştı. 
Daha öncede The_Bekir nickli Bekir Kaya için aynı şeyi yapmıştı. 



 //Yazımıza ve yeni içeriklere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir süre önce incisözlük gibi ergen takımından çok çekti bu Türk İnternet alemi, Ancak bu İnci Sözlükteki Ergenler büyüdü onlar bile adam oldu artık, Şimdi bu Ayyıldız denen Ergen takımı ve başlarındaki tedaviye muhtaç Mehmet ishak Telli çıktı başımıza, bunlarla uğraşıyoruz. Allah tüm Halkımızı ve Milletimizi bu seviyesizlerden korusun. 


Not : Bilgi Edinme Kanunu kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatına bir yazı ile yazıp, çok rahatlıkla bu ayak takımının Devletle zerre kadar alakası olmadığını öğrenirsiniz.